BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

TALLERS PER A ESCOLES

Els arbres tenen una vida secreta que només els hi és donada a conèixer a aquells que pugen per ells.
Reinaldo Arenas

L'Escola del Bosc ofereix també l'oportunitat de gaudir de diferents activitats a l'aire lliure a través de l'organització de tallers per a infants de 2 a 12 anys (educació infantil i primària). Aquest servei va destinat a donar suport a AMPA's, escoles, entitats...

La proposta pedagògica de les nostres activitats està pensada perquè els infants gaudeixin del seu temps lliure combinant activitats lúdiques amb tallers a la natura.

Entenem que cada nen/a i cada grup són diferents i per això les experiències han de ser adaptades a cada un d'aquests, respectant els diferents ritmes i oferint diferents possibilitats que inspirin els infants i els ajudin a construir la pròpia confiança i independència.


Els tallers consten d'una durada variable de 2 a 4 hores, on es treballen diferents matèries relacionades amb el currículum (matemàtiques, llengües, medi, art, música...) i/o amb el medi ambient (hort, bosc, ecosistemes...), en un espai obert a l'aire lliure i, a ser possible, en entorn arbori.La programació de cada taller dependrà del grup/classe o escola; per exemple l'edat i/o necessitats dels nens, el context del seu entorn i els dessitjos de l'equip directiu i mestres.


Si vols més informació dels nostres tallers, posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: escoladelbosc@gmail.com