CASALETS

Deixem que els nens siguin lliures
Alison Peacock

L'Escola del Bosc ofereix l'organització de casalets per a infants de 3 a 12 anys: vacances d'estiu, Nadal, Pàsqua... Aquest servei va destinat a donar suport a AMPA's, escoles, entitats, empreses i administracions.La proposta pedagògica del nostre casalet està pensada perquè els infants gaudeixin del seu temps lliure combinant activitats lúdiques amb tallers a la natura.
Així mateix, l'Escola del Bosc vol ser més que un casal habitual, vol ser una aventura que ens estimuli a descobrir l'entorn que ens envolta a l'espera de ser explorat.

 
Entenem que cada nen/a és diferent i per això l'experiència ha de ser única per a cada individu, respectant els seus ritmes i oferint un lloc de possibilitats il.limitades, amb aventures plenes d'acció i que inspirin els infants i els ajudin a construir la pròpia confiança i independència.

Objectius:
  • Deixar que els nens siguin nens.
  • Afavorir l'experimentació i descoberta partint de la curiositat.
  • Implicar els infants en la cura i manteniment del medi natural, fomentant l'ecologia, el reciclatge i el respecte per l'entorn i el medi ambient.
  • Potenciar la convivència i el creixement natural.
  • Estimular la capacitat de somiar de l'infant.
A l'Escola del Bosc es gaudeix, sempre que és possible, del medi natural i de l'aire lliure.
El nostre equip de monitors està en disposició del títol de director/a o monitor/a d'activitats de lleure infantils i juvenils, i la ràtio que s'estableix és sempre d'un mínim d'1 monitor/a per cada 10 infants.

Si vols més informació dels nostres casalets, posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: escoladelbosc@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada