BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

EL NIU DE L'ESCOLA DEL BOSC DE RUBIÓ


EL NIU DE L'ESCOLA DEL BOSC
C/ Les Escoles, S/N
08719 Rubió

L'1 de setembre de 2017, L'Escola del Bosc va iniciar un nou projecte pedagògic, dirigit a infants entre 6 mesos i 2 anys, que es porta a terme al municipi de Rubió.

L'horari del projecte és de 8h. a 14h., amb entrades i sortides flexibles, de dilluns a divendres. L'estada diària de l'infant serà d'un màxim de 6h.

Díptic informatiu curs 2021-2022Matrícula curs 2021-2022: Si esteu interessats en el projecte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon o correu electrònic.Sempre que hi hagi places disponibles, la inscripció i la matrícula es podran fer en qualsevol moment del curs.Ens posarem en contacte amb totes les famílies que estiguin interessades per tal de citar-los un dia i hora per poder formalitzar la matrícula i mantenir una entrevista personal. Recordeu que les nostres portes sempre estan obertes per a totes aquelles famílies que volgueu visitar-nos.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre tel 657914142 i/o adreça electrònica: escoladelbosc@gmail.com

Diari del Niu de l'Escola del Bosc de Rubió