CONTACTA'NS!

Associació per a la infància, l'educació, el lleure i el medi natural,
L'ESCOLA DEL BOSC
  NIF G66090291
Inscrita al Registre Associacions amb el núm.50444 - Secció 1ª Registre de Barcelona
C/ Les Escoles, s/n
 08719 - Rubió (Barcelona)
Telf.: 657914142

Si vols participar econòmicament en algun dels nostres projectes pots fer un ingrés al següent número de compte corrent:

CAIXA GUISSONA

IBAN:  ES23 3140 0001 9000 1399 0500


Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

Legalitat i condicions d'ús de dades personals:
El blog de l'Escola del Bosc, així com totes les altres xarxes socials que la nostra entitat utilitza (e-mail, Facebook, Instagram, YouTube, Google...) están dedicades a fer difusió de les activitats que organitza la nostra entitat, així com de la divulgació de temes d'infància, educació, lleure i medi natural que creiem que poden ser d'interès pels nostres seguidors.

Política de privacitat i protecció de dades de carácter personal:
En compliment amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, més conegut com a Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), t'informem en aquest document de tots els detalls de la nostra política de protecció de dades personals. Si després de llegir-lo vols fer-nos arribar qualsevol consulta sobre algun aspecte de privacitat, pots escriure'ns a la següent adreça electrònica: escoladelbosc@gmail.com i estarem encantades d'aclarir tots els teus dubtes.

Advertiment legal:
"T’informem, com a destinatari dels nostres missatges, que el correu electrònic i les comunicacions per mitjà d’internet no permeten assegurar ni garantir la confidencialitat dels missatges transmesos, així com tampoc la seva integritat o la seva correcta recepció, pel que l’emissor no assumeix cap responsabilitat per aquestes circumstàncies. Si no consenteixes en la utilització del correu electrònic o de les comunicacions a través d’internet et preguem ens ho comuniquis de manera immediata. Així mateix, et comuniquem que la distribució, còpia o utilització d'un missatge, o de qualsevol document adjunt a aquest, qualsevol que fos la seva finalitat, estan prohibides per la Llei." 
Si no desitges rebre més informació sobre l'Associació l'Escola del Bosc, pots enviar un correu electrònic a: escoladelbosc@gmail.com, indicant la voluntat de donar-te de baixa d'aquest servei.