BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dilluns, 5 d’abril del 2021

 CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA DEL BOSCFitxa inscripció Casal d'Estiu 2021 - PLACES EXHAURIDES
Documentació necessària a entregar abans de l'inici de l'activitat
DÍPTIC INFORMATIU per a les famílies

Ja tenim preparat el formulari d'inscripcions pel CASAL D'ESTIU 2021 a l'Escola del Bosc.
Aquest curs, igual que el passat, està sent una mica diferent i els infants necessitaran, més que mai, exterioritzar i compartir emocions, retrobar companys, fer nous amics, respirar aire pur i tenir contacte amb la natura.
Un any més, moltes gràcies per la vostra confiança!
Aviat us adjuntarem el cartell informatiu del casal, així com tota la documentació necessària que ens heu de fer arribar, correctament complimentada, totes aquelles famílies que esteu interessades.
Podeu fer la vostra inscripció de manera telemàtica i fer-nos arribar la resta de documentació necessària el primer dia d’activitat.
Les inscripcions s'han de fer per setmanes i les places són limitades (seran acceptades segons l'ordre d'arribada).
Aquest any, degut a les circumstàncies excepcionals que estem vivint i a la incertesa que ens deparen els següents mesos, els pagaments de confirmació de plaça es realitzaran de la següent manera: una vegada confirmat pel Procicat que podem tirar endavant el casal, ens posarem en contacte amb les famílies inscrites  (via e-mail o telèfon) per donar un termini de pagament en el qual s'haurà d'abonar la quota corresponent en el següent número de compte:

CAIXA GUISSONA,   IBAN:  ES23 3140 0001 9000 1399 0500

A totes les famílies inscrites, se'ls farà arribar la informació necessària per al correcte funcionament del casal i es farà una reunió informativa a l'Escola del Bosc de Rubió, de la qual s'informarà del dia i hora per e-mail.
Els infants del casal podran ser recollits a les 13 h. o a les 17 h., però el preu no variarà. Si el nen/a es recull a les 13 h., s'haurà de comunicar al responsable quan l'infant arribi al matí, ja que s'haurà de portar l'infant al punt de recollida.
Hi haurà servei d'acollida matinal de 8 a 9 h. per a aquelles famílies que ho necessitin (10€ per semana).
La darrera setmana de juliol es farà un bivac la nit del 29/30 de juliol (no obligatori) i el divendres 30 de juliol hi haurà casal fins a les 13:00 h., així que els infants hauran de ser recollits com a màxim a aquesta hora (no a les 17h com els altres dies).
Per tal de poder garantir un correcte funcionament del casal, s'avisa que els infants no fan la migdiada i tampoc hi ha adaptació amb pares.
Els infants empadronats a Rubió tenen una beca de l'ajuntament del municipi que els permet gaudir d'uns descomptes especials en determinades dates. Així doncs, les famílies interessades ens ho haurien de comunicar el més aviat possible.
Esperem haver resolt tots els possibles dubtes que poguéssiu tenir.
Per a qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició.
Sempre estarem encantats/des de poder compartir amb vosaltres les experiències de la vida al bosc.

Fins aviat.

L'equip del Casal d'Estiu de l'Escola del Bosc