dimarts, 8 de desembre de 2020

 9a. edició Curs de formació d'educadors/es d'Escoles Bosc primavera 2021:

Què és una Escola Bosc? Quina filosofia s'hi treballa? Quins recursos es necessiten...
Si alguna vegada us heu plantejat alguna d'aquestes preguntes com a professional, família o, senzillament, com a persona a la que apassionen aquests temes, ara teniu l'oportunitat de participar en una nova edició del curs de formació sobre Escoles Bosc.
Volem que la natura, com a eina d'aprenentatge, i l'educació a l'aire lliure puguin estar a l'abast de molts més infants arreu del país.


Fitxa d'inscripció curs de formació "Les Escoles Bosc"   PLACES EXHAURIDES 

Us adjuntem el cartell informatiu de la 9a. Edició del Curs de formació d'educadors/es d'Escoles Bosc, així com tota la documentació necessària que ens heu de fer arribar el més aviat possible (data màxima d'inscripció: 31-01-21), correctament complimentada, totes aquelles persones que esteu interessades (places limitades)

Podeu fer la inscripció telemàticament clicant sobre l'enllaç i fer-nos arribar el full d'autoritzacions per e-mail o portar-nos-el personalment a l'Escola del Bosc de Rubió, a l'Escola del Bosc d'Espinelves o a l'Escola del Bosc de la Garrotxa.

Les inscripcions serán acceptades segons l'ordre d'arribada i de confirmació de plaça amb la realització del pagament corresponent per transferencia bancària al següent número de compte:
CAIXA GUISSONA, IBAN ES23 3140 0001 9000 1399 0500

A totes les persones inscrites, se'ls farà arribar la informació necessària per al correcte funcionament de la formació (material, roba adequada...).

Esperem haver resolt tots els possibles dubtes que poguéssiu tenir.

Per a qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició (escoladelbosc@gmail.com)

Sempre estarem encantats/des de poder compartir amb vosaltres les experiències de la vida al bosc.

Fins aviat.
L'equip de l'Escola del Bosc