BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

diumenge, 12 de maig del 2019

Curs de formació d'educadors/es tardor 2019:
"LES ESCOLES BOSC"
Què és una Escola Bosc? Quina filosofia s'hi treballa? Quins recursos es necessiten...
Si alguna vegada us heu plantejat alguna d'aquestes preguntes com a professional, família o, senzillament, com a persona a la que apassionen aquests temes, ara teniu l'oportunitat de participar en una nova edició del curs de formació sobre Escoles Bosc.
Volem que la natura, com a eina d'aprenentatge, i l'educació a l'aire lliure puguin estar a l'abast de molts més infants arreu del país.

Us adjuntem el cartell informatiu del Curs de formació "Les Escoles Bosc", així com tota la documentació necessària que ens heu de fer arribar el més aviat possible (data màxima d'inscripció: 30/09/19), correctament complimentada, totes aquelles persones que esteu interessades.

Ens podeu fer arribar la informació per e-mail o portar-nos-la personalment a l'Escola del Bosc de Rubió o a l'Escola del Bosc d'Espinelves (de dilluns a divendres, de 8 a 17 h.).

Les inscripcions serán acceptades segons l'ordre d'arribada i de confirmació de plaça amb la realització del pagament corresponent per transferencia bancària al següent número de compte:
CAIXA GUISSONA, IBAN ES23 3140 0001 9000 1399 0500

A totes les persones inscrites, se'ls farà arribar la informació necessària per al correcte funcionament de la formació (material, roba adequada...).

Esperem haver resolt tots els possibles dubtes que poguéssiu tenir.

Per a qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició (escoladelbosc@gmail.com)

Sempre estarem encantats/des de poder compartir amb vosaltres les experiències de la vida al bosc.

Fins aviat.
L'equip de l'Escola del Bosc