L'ESCOLA DEL BOSC DE RUBIÓ


L'1 de setembre de 2015, L'Escola del Bosc va començar un nou projecte pedagògic, dirigit a infants entre 2 i 6 anys, que es porta a terme al municipi de Rubió.

L'horari del centre és de 8 h. a 17 h., amb entrades i sortides flexibles. L'estada diària de l'infant és d'un màxim de 8 h., no sent recomanable més de 6 h.


L'Escola del Bosc de Rubió: curs 2017/2018

Matrícula curs 2017-2018: Si esteu interessats en el projecte, podeu demanar la inscripció de l'infant a la llista d'espera i/o venir a visitar-nos quan vulgueu i, si voleu més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic (escoladelbosc@gmail.com).

(Sempre que hi hagi places disponibles, la inscripció i la matrícula es podran fer en qualsevol moment del curs)

Ens posarem en contacte amb totes les famílies que estiguin interessades per tal de citar-los un dia i hora per poder formalitzar la matrícula i mantenir una entrevista personal. Recordeu que les nostres portes sempre estan obertes per a totes aquelles famílies que volgueu visitar-nos.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ, NO DUBTEU A POSAR-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES A TRAVÉS DEL NOSTRE E-MAIL: escoladelbosc@gmail.comDiari de l'Escola del Bosc de RubióCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada