BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dimarts, 28 de juliol del 2020

CURS DE FORMACIÓ:

RENATURALITZACIÓ DE L'ESCOLA. Com donar vida i una nova oportunitat a les instal.lacions escolars. Els patis.

El poder de reinventar-se jugarà un paper molt important durant aquest curs i, en aquest sentit, repensar els ambients escolars i oferir espais amplis, verds i de qualitat esdevindrà una tasca important.

Renaturalitzar les instal.lacions escolars, interiors i exteriors, és fonamental i ha estat sempre una assignatura pendent al llarg dels anys, però ara, més que mai, és hora de donar-li la importància que mereix.

Aquesta formació es realitzarà a diferents punts de Catalunya (Anoia, Osona, La Garrotxa, Baix Empordà, Tarragona i Lleida) i en diferents dates; busca el lloc i el dia que més et convingui.




Us adjuntem els cartells informatius del Curs de formació "Renaturalització de l'Escola. Com donar vida i una nova oportunitat a les instal.lacions escolars. Els patis", així com la fitxa d'inscripció telemàtica que ens heu de fer arribar el més aviat possible (places limitades), correctament complimentada, totes aquelles persones que esteu interessades.


Les inscripcions serán acceptades segons l'ordre d'arribada i de confirmació de plaça amb la realització del pagament corresponent (90€) per transferencia bancària al següent número de compte:
CAIXA GUISSONA, IBAN ES23 3140 0001 9000 1399 0500

A totes les persones inscrites, se'ls farà arribar la informació necessària per al correcte funcionament de la formació.

Esperem haver resolt tots els possibles dubtes que poguéssiu tenir.

Per a qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició (escoladelbosc@gmail.com)