BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

diumenge, 13 de maig del 2018

TALLER FAMILIAR DE CULTURA ÍNDIA I DESCOBERTA DEL MÓN DEL LLOP
Vols viure un cap de setmana realment increïble amb la teva família?
L'equip de l'Associació Udols de Llop i en Xavi Castanyer "Cor de Llop", fundador d'aquesta, visitaran l'Escola del Bosc el proper 2 de juny i portaran una oferta única de doble taller per famílies. Una experiència pel cor que serà inoblidable.

Començaran per un taller sobre el bonic llop, on podrem aprendre moltíssimes coses especials del seu món secret. Inspeccionarem diferents materials sobre llops i, de forma plena d'alegria i color, recorrerem la terra dels llops.

I, si això us sembla poc, després serem transportats a un estil de vida ancestral i primitiu, on farem un viatge al món de les cultures natives americanes: seurem dins d'un autèntic tipi indi, gaudireu d'una exhibició de materials natius, sentireu el so dels tambors i ens pintarem com ho feien realment els indis. I, pels més atrevits, us oferim l'experiència de dormir i somiar dins un tipi, amb la càrrega energètica que ofereix aquesta experiència.

Però no us volem avançar més, volem que vingueu a descobrir i gaudir de totes les sorpreses d'aquest gran taller.

L'activitat començarà a les 16 h i durarà tota la tarda. Per a aquelles famílies més atrevides que es vulguin quedar fins l'endemà, s'ofereix l'oportunitat de dormir dins els tipis (segons places disponibles i només per a infants; els pares poden fer bivac o dormir al refugi). Aquelles famílies que es quedin a dormir, hauran de portar els estris necessaris per fer-ho (sac, màrfega...) i també el sopar i esmorzar.

Per poder participar en l'activitat i fer la reserva, haureu d'enviar un e-mail a "escoladelbosc@gmail.com" i facilitar el nom de la família, nombre d'adults i infants, edats dels infants i indicar si es quedaran a dormir. A més, la corfirmació no serà completa fins que no s'hagi fet la corresponent transferència bancària al següent número de compte:
ING DIRECT - ES23 1465 0120 3119 0012 7960

“Un animal del bosc no viu en el passat, no pensa en el futur, viu intensament el present amb total llibertat; sent la vida com un animal estima la vida plena de sentits.”
Cor de Llop