dilluns, 16 de gener de 2017

Curs de formació: "LES ESCOLES BOSC"

Què és una Escola Bosc? Quina filosofia s'hi treballa? Quins recursos es necessiten...

Si alguna vegada us heu plantejat alguna d'aquestes preguntes com a professional, família o, senzillament, com a persona a la que apassionen aquests temes, ara teniu la oportunitat de participar en el primer curs de formació sobre Escoles Bosc, impartida pels membres de l'Associació l'Escola del Bosc.

Volem compartir totes les nostres experiències i coneixements perquè la natura, com a eina d'aprenentatge, i l'educació a l'aire lliure pugui estar a l'abast de molts més infants arreu del país.


Fitxa d'inscripció Curs de formació "Les Escoles Bosc"

Autoritzacions


Us adjuntem el cartell informatiu del Curs de formació "Les Escoles Bosc", així com tota la documentació necessària que ens heu de fer arribar el més aviat possible (data màxima d'inscripció: 28/01/17), correctament complimentada, totes aquelles persones que esteu interessades.

Ens podeu fer arribar la informació per e-mail o portar-nos-la a l'Escola del Bosc de Rubió (de dilluns a divendres, de 8 a 17 h.).

Les inscripcions seran acceptades segons l'ordre d'arribada i de confirmació de plaça amb la realització del pagament corresponent per transferència bancària al següent número de compte:

ING DIRECT,  ES23 1465 0120 3119 0012 7960

A totes les persones inscrites, se'ls farà arribar la informació necessària per al correcte funcionament de la formació (material, roba adequada...).

Esperem haver resolt tots els possibles dubtes que poguéssiu tenir.

Per a qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició.

Sempre estarem encantats/des de poder compartir amb vosaltres les experiències de la vida al bosc.

Fins aviat.

L'equip de l'Escola del Bosc