BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dimecres, 5 de març del 2014

Catalunya Ràdio a l'Escola del Bosc
 
Durant aquests darrers dies hem anat fent moltes coses però anem tan atabalats que no hem tingut massa temps d'explicar-vos-ho.
 
Fa uns dies vam rebre la visita de Catalunya Ràdio, que també es va interessar pel nostre projecte i vam poder parlar amb ells i compartir la nostra experiència mentre els alumnes de 2n. treballaven al bosc.
 
També vam fer les darreres plantades amb els nens de P5 i P3. Van conèixer què era un espantallops i un saüc i ho varen fer molt bé.
 
I, com ja sabeu, vam tenir la visita de TV3, que van compartir amb nosaltres també la plantada dels darrers arbres i tasques del bosc (netejar pedres i males herbes, posar menjadores pels ocells...) conjuntament amb pares, professors i alumnes de 6è i P5. A més, els alumnes de 5è. ens van animar el dia amb unes boniques peces de música tocades amb violins i violoncels i acompanyades al piano, gràcies al projecte de corda fregada que es fa també conjuntament entre l'Escola Municipal de Música d'Igualada i l'Escola Gabriel Castellà.
 
Així doncs, us deixem unes quantes imatges perquè pogueu veure una mica el que s'ha anat fent.