BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

QUI SOM


JOAN FRANCESC ENRICH

Hola! Sóc en Joan, un apassionat de la Natura i de tot allò que l’envolta.  Sóc Tècnic Forestal  i la meva passió ha anat creixent a mesura que m’anava trobant plantes que no coneixia, rastres, animals...  Encuriosit, busco en llibres, internet... tot allò que no conec i que vull conèixer.

He fet cursos de plantes remeieres, poda amb trepa, aplicador de fitosanitaris... i formo part de l’Associació Ecologista de l’Anoia AENA.

Crec en aquest projecte perquè el que t’aporta estar a l’aire lliure i en un espai com el bosc  són experiències d’aprenentatge que mai oblides.

ALBA COLELL

Hola! Sóc l’Alba, cofundadora de l’Escola del Bosc. De ben petita, i fins que vaig fer els 19 anys, vaig anar al Cau. Gràcies a ell vaig poder tenir un contacte directe amb el bosc. Apreníem jugant i jugàvem feliços, com si forméssim part de l’entorn, amb una seguretat i confiança que mica en mica va anar creixent dins nostre. Després vaig estudiar Turisme a la Seu d’Urgell, un entorn ideal si ets un boig dels espais oberts. Al tornar a Igualada em vaig formar per ser Tècnic en Educació Infantil i va ser a partir d’aquest moment quan vaig veure que potser hi hauria una alternativa a l’educació convencional actual. Fa anys que treballo amb infants petits i, al llarg d’aquests anys, he fet cursos d’Educació Ambiental (Fundació Pere Tarrés), Natura i infància (Rosa Sensat). Agricultura Ecològica, Plantes Remeieres. També sóc Educadora Especialista en Escoles Bosc i vaig fer un stage de formació en Forest School a Anglaterra. També formo part d’AENA, una associació d’ecologistes de l’Anoia.

A mi, personalment, el Bosc em dóna molts moments de pau i reflexió, d’emoció i llibertat, sensacions molt positives per als infants i per al seu creixement personal.

PATRÍCIA NAVARRO

Hola! Sóc la Patrícia. Estic molt il.lusionada de tenir la possibilitat d'aportar el meu granet de sorra a l'Escola del Bosc, on omplen d'experiències i grans records la vida dels més petits, ja que es dóna l'oportunitat de descobrir i aprendre del propi entorn d'una manera totalment natural, amb una educació en la que crec cegament. Què millor escola que la d'un bosc!!! 
Sóc naturalista, tècnica en fauna salvatge, auxiliar de veterinària, educadora ambiental i educadora especialista en Escoles Bosc. Apassionada per ensenyar tot el que ens ofereix la natura: els seus boscos, els seus rius, les seves muntanyes i, especialment, dedicada a estudiar la vida i els ecosistemes de la nostra fauna salvatge, descobrir els seus comportaments, els seus secrets, per després poder compartir aquests tresors de la natura amb tothom.


AÏDA NIANG BERGÉSHola!!! Jo sóc l'Aïda. Vaig néixer en un poble envoltat de boscos i rutes que m'han ensenyat a viure i, sobretot, respectar la natura. Em defineixo com una persona amb moltes ganes d'aprendre i molt curiosa per tot el que la natura ens ofereix. Valoro molt les persones per com són, i no només pel que fan, i per a mi l'experiència de treballar amb gent que segueix els mateixos objectius que jo és un regal enorme.
Sóc Integradora Social, monitora de lleure i educadora especialista en Escoles Bosc. Ja fa temps, vaig començar a l'Escola del Bosc durant els diferents casals i, de mica en mica, he anat involucrant-me fins a formar part dels projectes de l'entitat.
El fet de treballar amb els infants m'ha ensenyat i m'ensenya constantment a aprendre d'ells; és una gran aventura el fet de poder veure com creixen envoltats de la natura perquè, tot i que són molt petits, són molt grans a la vegada!

LAURA RODRÍGUEZ CASTELLÓ

Hola! Sóc la Laura, una amant del senderisme i la muntanya, i estic molt feliç de poder ser part d'aquest projecte tan maco i inspirador.
L'escola del bosc representa tot allò que desitjava en la meva infància, ser lliure i gaudir de la natura.
Sóc Tècnica en Educació Infantil i monitora de lleure i Educadora especialista en Escoles Bosc. Vaig començar com a voluntària a l'Escola del bosc i em va fascinar la manera de treballar, totes a una treballant en equip.
El que m'agrada més, és que cada dia és una aventura nova on els infants i la natura són un constant aprenentatge.XAVIER ENRICH

Enginyer forestal.