L'ESCOLA DEL BOSC DE L'AURÓ

+

El passat 1 de setembre de 2016, l'Associació L'Escola del Bosc i l'Auró varen començar un nou projecte plegats, L'Escola del Bosc de l'Auró, un projecte pedagògic que pretén fer arribar més enllà, dins del territori català, el projecte iniciat a Rubió l'any 2015. 

Aquest nou espai, que també va dirigit a infants entre 2 i 6 anys, es porta a terme al municipi de Llanera (Torà), i segueix els passos i l'experiència de Rubió.

L'horari del centre és de 8 h. a 17 h., amb entrades i sortides flexibles. L'estada diària de l'infant és d'un màxim de 8 h., no sent recomanable més de 6 h.


L'Escola del Bosc de l'Auró: curs 2016/2017

Informació curs 2016-2017

Document preinscripció curs 2016/2017

Matrícula curs 2016/2017: Sempre que hi hagi places disponibles, la inscripció i matrícula es podrà fer en qualsevol moment del curs.

Ens posarem en contacte amb totes les famílies que estiguin interessades per tal de citar-los un dia i hora per poder formalitzar la matrícula i mantenir una entrevista personal. Recordeu que les nostres portes sempre són obertes per a totes aquelles famílies que volgueu visitar-nos.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ, NO DUBTEU A POSAR-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES A TRAVÉS DEL NOSTRE E-MAIL: escoladelbosc@gmail.com o escoladelbosc@auronatura.orgCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada