L'ESCOLA DEL BOSC DE LA GARROTXA

L'ESCOLA DEL BOSC DE LA GARROTXA
Telf. 616.584.487

L'1 de setembre de 2021, L'Escola del Bosc vol iniciar un nou projecte pedagògic, dirigit a infants entre 2 i 6 anys, que es portarà a terme a La Garrotxa.

L'horari del projecte serà de 9 h. a 16 h., amb entrades i sortides flexibles, de dilluns a divendres (possibilitat d'acollida matinal a partir de les 8:30 h). L'estada diària de l'infant és d'un màxim de 7'5 h., no sent recomanable més de 6 h.


Matrícula curs 2021-2022: Si esteu interessats en el projecte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon (616.584.487) o correu electrònic (lescoladelboscdelagarrotxa@gmail.com).

(Sempre que hi hagi places disponibles, la inscripció i la matrícula es podran fer en qualsevol moment del curs).

Ens posarem en contacte amb totes les famílies que estiguin interessades per tal de citar-los un dia i hora per poder formalitzar la matrícula i mantenir una entrevista personal. Recordeu que les nostres portes sempre estan obertes per a totes aquelles famílies que volgueu visitar-nos.
El dret i la necessitat de joc a la natura dels infants és quotidià i permanent, i la manera més bonica, natural i rica de portar-ho a terme és compartint-ho amb altres infants, més grans i/o més petits, amb les seves famílies, amb les acompanyants... Esperem que aquestes trobades a la natura ens omplin a tots i d'aquesta manera poguem crear un vincle permanent amb l'entorn natural, potenciant un esperit de cura cap al medi ambient i els éssers vius que l'habiten.


SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre número de telèfon 616.584.487 i/o adreça electrònica: lescoladelboscdelagarrotxa@gmail.com