L'ESCOLA DEL BOSC DE LA GARROTXA

L'ESCOLA DEL BOSC DE LA GARROTXA
Espai La Marginera de La Bosa
Sant Pere Despuig - La Vall de Bianya
Telf. 616.584.487

A principis d'estiu de 2020 es comença a gestar un nou projecte de l'Associació l'Escola del Bosc, i aquesta vegada el situem a La Garrotxa, concretament a la Vall de Bianya, amb la intenció d'acabar obrint una nova escola bosc el curs 2021/22.

La Vall de Bianya és un municipi format per petites i grans valls que combinen prats, boscos i rius. Una part se situa dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa i gaudeix d'un dels paisatges més encantadors de tota la comarca.

De moment, i perquè aneu coneixent la zona, les educadores, què és una escola bosc... volem començar amb la realització de tallers mensuals de descoberta del bosc en família, els quals volen aportar vivències, experiències, diàleg, el despertar de tots els sentits i, sobretot, joc, molt de joc i bons moments al bosc.

El primer taller tindrà lloc el diumenge, 20 de setembre, de 9:30 a 13:00 h. a l'Espai La Marginera de La Bosa.
El preu de l'activitat serà de 15€ per família amb dos infants, amb un suplement de 5€ per cada infant de més.

Inscripcions a l'activitat: Descoberta del bosc en família.
PLACES EXHAURIDES!!!

El dret i la necessitat de joc a la natura dels infants és quotidià i permanent, i la manera més bonica, natural i rica de portar-ho a terme és compartint-ho amb altres infants, més grans i/o més petits, amb les seves famílies, amb les acompanyants... Esperem que aquestes trobades a la natura ens omplin a tots i d'aquesta manera poguem crear un vincle permanent amb l'entorn natural, potenciant un esperit de cura cap al medi ambient i els éssers vius que l'habiten.
SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre número de telèfon 616.584.487 i/o adreça electrònica: lagarrotxa@lescoladelbosc.org